Preventie

Evie is er voor cliënten én voor jou als professional in de gezondheidszorg. Met het e-healthplatform van Evie help je mee om de zorgcapaciteit en de zelfredzaamheid te vergroten en cliënten te ondersteunen bij hun herstelproces. Uiteraard speelt preventie ook een belangrijke rol.

Hoe zet je Evie als professional in?

Heel gemakkelijk. Als zorgprofessional kun je cliënten verwijzen naar het e-healthplatform van Evie. Daar kunnen ze gebruikmaken van onze online hulpmiddelen voor gezondheid en preventie. Ze vinden er veel informatie en tools, waarmee ze zelf actief aan de slag kunnen gaan. Laagdrempelig, gemakkelijk en te gebruiken op het moment en de plaats die hen het beste uitkomt. Ook vind je er e-healthapplicaties met persoonlijke begeleiding, een ontwikkelprogramma en toegankelijke scholingssessies (zowel online als offline).

Evie is er voor alle zorgprofessionals in de ggz. Ook veel huisartsen en praktijkondersteuners maken gebruik van Evie.

De voordelen van Evie voor de huisartsenpraktijk

  • Met Evie kun je meer patiënten helpen in dezelfde tijd. Wij helpen je bij het ‘hoe’.
  • Evie breidt het zorgaanbod uit op gebied van preventie, leefstijl, wachttijdoverbrugging en specifieke blended hulpverlening.
  • Het engagementprogramma van Evie zorgt ervoor dat professionals e-health omarmen in hun zorgproces.
  • Evie laat praktijken gemakkelijk digitaal samenwerken met partners uit andere domeinen.
  • Met Evie vergroot je de arbeidscapaciteit. E-health verkort de gemiddelde doorloop- en behandeltijd. Er is een betere afstemming in de keten, wat de wachtlijsten opschoont en het aantal doorverwijzingen verkleint.

Meer weten over Evie in de huisartsenpraktijk?

Download dan ons informatiedocument. Daarin lees je meer over het e-healthplatform, onze werkwijze, de implementatiemethodiek en de tarieven.

Downloadformulier

Naam(Vereist)

Wil je weten hoe je je kunt aansluiten bij Evie of hoe je patiënten kunt verwijzen naar Evie? Neem dan vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer. Je kunt ons bereiken via onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar helpdesk@test.evie.nl.