Evie tijdens je behandeling

Wat is e-healthplatform Evie?

Steeds meer professionals in de huisartsenzorg. basis-GGZ of het sociaal domein maken gebruik van het e-healthplatform Evie ter ondersteuning van hun behandeling.

Evie is een veilig en betrouwbaar online platform. Via dit platform kun je artikelen, podcasts, video’s en online trainingen vinden over je gezondheid of welzijn. Dat doe je via je telefoon, tablet, laptop of pc.

Via Evie kan je preventief, zonder begeleiding aan de slag gaan met je mentale gezondheid maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om samen met je hulpverlener een digitale route te kiezen die bij je past. In het e-health platform van Evie staan een groot aantal betrouwbare en gebruiksvriendelijke modules ,vragenlijsten of trainingen waaruit je kan kiezen. Er is er dus altijd wel iets wat bij jou past. Je volgt de trainingen waar en wanneer je wilt, alleen of met iemand anders. Met je hulpverlener bijvoorbeeld, maar je kunt de training ook samen met je partner of een vriend doen.

Hoe kan Evie je helpen?

Je hebt op dit moment klachten die je wilt oplossen of verminderen. Of je wilt aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Veranderingen in je dagelijkse gewoonten en gedrag helpen daarbij. Je huisarts, therapeut of begeleider kan je daarbij ondersteunen, maar zij zijn niet altijd in de buurt of beschikbaar. Evie is altijd dichtbij en staat altijd voor je klaar. Je kunt op elk moment van de dag zelfstandig met Evie aan de slag. Zo krijg je zelf meer grip op je herstel.

“Ik vul elke dag mijn slaapdagboek in en heb de zelfhulptraining ‘Beter slapen’ gevolgd. Als ik wakker lig lees ik de tips nog eens na.”

Wat zijn de voordelen van Evie?

  • Je zet Evie in waar, wanneer en met wie je wilt.
  • Evie is gebruiksvriendelijk: je hebt het zo onder de knie.
  • Via Evie kun je tussen twee afspraken in contact met je hulpverlener hebben.
  • Evie helpt je bij moeilijke momenten.
  • Je kunt alle informatie en oefeningen later nog eens teruglezen.


Ga je aan de slag met Evie?

Goede keuze! Dit is je eerste stap naar een beter gevoel. De volgende stappen zijn:

  1. kiezen: kies samen met je hulpverlener een module uit die bij je past óf kies een zelfhulptraining.
  2. doen: volg de module op je telefoon, tablet, laptop of pc.
  3. bespreken: bespreek de voortgang en het vervolg met je hulpverlener.

“Mijn hulpverlener heeft een training voor me klaargezet. Elke zondagavond neem ik de tijd om mijn opdrachten te doen. Als ik vragen heb stuur ik hem een bericht.”

Meer informatie

Je leest meer over de voordelen van Evie in de flyer.

Heb je na het lezen nog vragen? Bekijk dan de vragen en antwoorden op onze website. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem aan je hulpverlener.

Veel succes!