Evie voor jouw patiënten

De website Evie.nl is het nieuwe preventieplatform van Evie. Vanuit jouw regio wordt dit platform en de online zelfhulptrainingen kosteloos aangeboden voor alle inwoners (patiënten). Het platform is specifiek gericht op het versterken van de mentale veerkracht. Op Evie.nl kunnen inwoners van de regio, waaronder dus ook jouw patiënten, zoeken naar relevante artikelen, podcasts, video’s en zelfhulpmodules over mentale gezondheid. Ook wordt het lokale aanbod op dit gebied uitgelicht. Zo kunnen bijvoorbeeld lokale initiatieven waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten eenvoudig gevonden worden.

We hopen dat je wil helpen om mentale veerkracht in jouw regio te bevorderen en daarmee de druk op de huisartsenzorg te verkleinen. Dit kun je doen door Evie.nl onder de aandacht te brengen bij jouw patiënten en kennissen. Om deze aandacht te creëren, heeft Evie op deze pagina diverse communicatiemiddelen klaargezet. Denk hierbij aan een patiëntfolder, wachtkamerposter (digitaal), voorbeeldteksten voor de website en eigen nieuwsbrief, een banner voor op de website van de praktijk, et cetera.

Downloads

Voor in de praktijk

Voor op de website

Voor in de nieuwsbrief

Voor op social media

Evie is zelf ook te vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn. Je bent natuurlijk welkom om onze berichten op deze platforms ook te delen met jouw volgers.