Gemeente Venray: Inloop en ontmoeten

Luisteren
Doen
Ontmoeten
Praten

Hieronder vind je een overzicht van de diverse inloopvoorzieningen, wijkcentra en ontmoetingsplekken voor inwoners in de gemeente Venray

Naam: Inloop Veltum
Achtergrond: Wijk Ontmoetings Centrum ’t Schöpke is een ontmoetingsplek en steunpunt in én voor de wijk Veltum in Venray. Een plaats voor wijkbewoners om te ontmoeten en activiteiten te ontplooien.
Link: https://tschopke.nl/home/

Naam: Kleur en Kracht/de huiskamer
Achtergrond: Een plek in het centrum van Venray waar iedereen terecht kan die daar behoefte aan heeft. Een plek die laagdrempelig is en makkelijk toegankelijk. Waardoor iedereen bereikt wordt, ook de mensen die de maatschappij uit het oog verliest. Een plek waar alle inwoners (kwetsbaar en niet-kwetsbaar) samenkomen en waar een groep vrijwilligers klaar staat om te luisteren of te verbinden.
Link: https://www.stichtingkleurenkracht.nl/de-huiskamer

Naam: The B
Achtergrond: The B biedt activiteiten aan die gericht zijn op jongeren in de leeftijd 10-27 jaar. De activiteiten worden zoveel als mogelijk in overleg met jongeren bedacht en uitgevoerd, onder begeleiding van onze vrijwilligers.
Link: https://thebvenray.nl/

Naam: EVA Vrouwencentrum Venray
Achtergrond: EVA is een ontmoetingscentrum voor en door vrouwen. EVA biedt de mogelijkheid om workshops en cursussen te volgen, talenten te ontwikkelen en ervaringen te delen met andere vrouwen.
Link: https://www.evavrouwencentrumvenray.nl/

Naam: Studio 11
Achtergrond: Studio11 is een initiatief van Cultura Venray om jongeren in de omgeving Venray te verbinden met kunst en cultuur.
Link: https://studio11venray.nl/

Naam: Roger That inspiratielab
Achtergrond: In de kern is een Roger That Inspiratielab een ontmoetingsplaats voor jongeren van 11 tot 25 jaar. Zij kunnen in het Inspiratielab gewoon binnenlopen, voor een praatje, om even bij te komen, of om met leeftijdgenoten leuke dingen te doen. Laagdrempeligheid en veiligheid zijn hierbij de kernwaarden
Link: https://www.inspiratie-lab.nl/

Naam: Wijkcentrum Brukske
Achtergrond: Wijkcentrum Brukske is een ontmoetingsplek voor de wijk Brukske in Venray. In dit wijkcentrum worden diverse activiteiten georganiseerd voor en door bewoners.
Link: https://www.wijkcentrumbrukske.nl/

Naam: Stichting Samen dagbesteding
Achtergrond: Stichting Samen in Leunen is een vrijwilligersorganisatie voor en door inwoners van Leunen. Binnen de stichting organiseert men laagdrempelige activiteiten die zich richten op participatie en integratie van alle inwoners en die te realiseren zijn door vrijwilligers
Link: https://sameninleunen.nl/

Naam: Inloop Stekske Landweert
Achtergrond: Inloop Stekske Landweert is een ontmoetingsplek voor de wijk Landweert in Venray. In dit wijkcentrum worden diverse activiteiten georganiseerd voor en door bewoners.
Link: https://www.landweert.nl/wijkcentrum/openingstijden-en-weekagenda/

Naam: Dorpsdagvoorziening Blitterswijck
Achtergrond: Hier worden elke donderdagochtend van 10.00-13.00 activiteiten georganiseerd voor alle bewoners van Blitterswijck, in de Huuskamer van het gemeenschapshuis. Heeft u behoefte aan begeleiding, ondersteuning of andere sociale contacten dan kunt u hier terecht voor hulp en advies.
Link: https://hulpwijzer.venray.nl/zorg-en-advies

Naam: Huiskamer de Stek Castenray
Achtergrond: Ontmoetingscentrum voor ouderen in Castenray.
Link: https://www.dorpsraadcastenray.nl/dorpsraadcastenray-residence-de-stek/

Naam: CVO Venray-inloopmogelijkheden
Achtergrond: Inloopmogelijkheden voor ouderen
Link: https://cvo-venray.nl/?p=2474